Hőszigetelés meghatározás

MIÉRT HASZNÁLJUNK GIPSZKARTONT

Tiszta építés. Minimális a szeméthalom, az építési törmelék.

Olcsóbb alapszerkezet. A szerkezet kis súlya miatt olyan helyekre is felépíthető, ahol más szerkezetet nem lehet, agy csak igen nagy költséggel lehet építeni.

Kis súly. Kiválóan alkalmas újabb szint vagy tetőtér beépítés készítésére, mert csak minimálisan terheli az alapot.

Nincs technológiai szünet. Az építés folyamatos.

A lakás azonnal beköltözhető. Nem kell száradni a falaknak, nem kell nyirkos környezetben élni.

Méretpontos. A fal ott derékszögű, függőleges és vízszintes, ahol lennie kell. Az acél egyenes, nem vetemedik, nem szárad ki, nem reped, a rovarok nem támadják meg.

Kiváló a hangszigetelő képessége, mely sokrétű felhasználást tesz lehetővé.

Könnyű gépészeti szerelhetőség. A vezetéképítéshez nem kell falat vésni, javítani. A csövek és vezetékek a szerkezeti profilokban kialakított lyukakban vezethetők.

Kártevőkkel szemben védett. Gombák, rovarok, rágcsálók nem támadják meg.

Kötetlen tervezhetőség. Nincs modulméret, ezért nincsenek méretmegkötések. Íves falak és nyílások egyszerűen kialakíthatók, így különböző építészeti stílusú megjelenésű épületek építhetők fel ezzel a rugalmas technológiával.

Vékony falszerkezet. A falazott szerkezethez képest kb. 10%-kal nagyobb a hasznos alapterület, vagyis egy félszobával nagyobb lakás építhető, aminek az árát a vevő megtakarítja.

Kisebb szállítási és rakodási költség. A kis súly és térfogat miatt igen jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Tartósság. A horganyzott acél élettartama, ha nincs korróziós, vizes közegben (márpedig egy zárt falban nincs) rendkívül hosszú, kb. 150 év.

Tűzálló. Az épületszerkezet csak nem éghető anyagot tartalmaz. A tűzállósági határértéke a szabványban előírtakat jóval meghaladja. Éghetetlen gipszmagja jó tűzvédelmi tulajdonságokat biztosit. A 20 % kötött kristályvíztartalom mint beépített tűzoltóvíz működik.

Környezetbarát. Az acél 100 %-ban újra felhasználható, míg a bontott beton és tégla törmelék hasznosítása nem megoldott.

Egyszerűen bővíthető, mellé, vagy ráépítéssel.

Teherbíró. Az acél súlyához képest a legnagyobb teherbírású építőanyag, így a szállítási, rakodási, alapozási költségei alacsonyabbak.

Építés költségei átlag 20 %-kal alacsonyabbak a hagyományos technológiával készült épületekhez viszonyítva.

Klimatizáló hatású, makropórusai révén jól szabályozza a helyiség levegőjének páratartalmát.

Mindezek mellett növeli a lakás komfortfokozatát, melegebb, otthonosabb érzést biztosít. Olyan környezetet teremthet, amelyben Ön és kedves családja sokkal jobban érezheti magát.

Befolyásolja az ingatlan későbbi értékesítését, mind határidő, mind vételár tekintetében, ezért akár tekinthetjük úgy is, mint egy jó befektetést.

Helyszíni vízigénye kicsi. Csak az alapozási és belső aljzatbetonozási munkák igényelnek technológiai vizet.

Kis felvonulási terület igény. Nincs szükség nagy anyagraktárra, a kiszállított anyagok azonnal beépítésre kerülnek.

ÉMI alkalmassági bizonyítvánnyal rendelkezik. ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben készült anyagok kerülnek beépítésre.

visszalépés...
Elérhetőségek
3200 Gyöngyös,
Arany János út 23/1.

1036 Budapest,
Szépvölgyi út 3/B.

Tel.: 06 37 310 536
Mobil: 06 20 974 7717
Email:
Skype: festesmester
Linkfelhő
festés mázolás tapétázás gipszkarton hőszigetelés rozetták oszlopok lakások irodák lakásfelújítás gyerekszobák dryvit raktárak csarnokok díszlécek díszítőelemek festés