Jogi információ
Felhasználási engedély

A weboldalakon található megnevezés és logo, valamint vizuális megjelenés minden vonatkozásában szerzői jog védelme alá esik, az nem használható fel semmilyen módon és jogcímen előzetes írásos engedély nélkül.

Változtatás joga

Fenntartom a weboldalakon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. Az itt található adatok és információk nem minősíthetőek úgy, mint a tanácsom bizonyos szolgáltatások igénybevételére, az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e. Bár törekszek rá, nem garantálom, hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, továbbá nem vállalom a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan megváltoztatásáért. Fenntartom a jogot szolgáltatásaim előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére.

Információk gyűjtése és felhasználása

A személyes adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használom fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben az email címen kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

Adatbiztonság

Minden szükséges intézkedést megteszek, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédjem.

Üdvözlettel:
Bálint Ferenc, festő mester
Elérhetőségek
3200 Gyöngyös,
Arany János út 23/1.

Tel.: 06 37 310 536
Mobil: 06 20 974 7717
Email:
Skype: festesmester
Linkfelhő
festés mázolás tapétázás gipszkarton hőszigetelés rozetták oszlopok lakások irodák lakásfelújítás gyerekszobák dryvit raktárak csarnokok díszlécek díszítőelemek festés